Бързи кредити до заплата

Бързи кредити до заплата Бързи кредити до заплата – Броят на хората, теглещи бързи кредити до заплата в България в последно време значително нараства. Това се дълги на факта, че тези кредити вече са формирали голяма пазарна ниша сред различните форми за финансиране, въпреки че много хора са против ползването им.
Тази услуга се появява на родния пазар преди около 15 години. Поради по-голямото търсене на бързи кредити до заплата, за този период са се появили много фирми, предлагащи такава услуга. Разбира се, в интернет лесно можете да намерите информация как да получите пари назаем онлайн.

Сравнение на Бързи Заеми

Кредитор Рейтинг Безлихвен първи кредит Месечна вноска в % Максимален размер на кредита Минимална възраст
10 от 10 table-tick 24-32% 1000 ЛВ 19 г.
10 от 10 20-36% 2000 ЛВ* 21 г.
10 от 10 table-tick 38% 2000 ЛВ* 18 г.
10 от 10 30-40% 2000 ЛВ* 25 г.
10 от 10 35-50% 2000 ЛВ* 18 г.

*Кредити за срок 3+ месеца
 
Компаниите, които дават бързи кредити до заплата не са банкови институции. Въпреки това, те са регистрирани в БНБ и са със статут на небанкови финансови институции. Те позволяват на потребителите да кандидатстват както в офиса им, така и онлайн. Данните им се приемат и препращат към кредитните консултанти за обработка и одобрение. Тези служители движат потребителските заявки и молби и обслужват клиентите.

Някои кредитори предлагат услугите си изцяло в офис, докато други техни колеги работят на хибриден принцип, който позволява кандидатстването онлайн. При този втори вид кредитни фирми, обаче, се подписва договор след среща със служител на фирмата, а именно кредитния консултант.

На пазара вече се появиха и фирми, които предлагат бързи кредити до заплата онлайн изцяло. Можете да получите този заем без да излизате от дома си. Това означава, че не се изисква потребителят да се среща и да договаря условията с кредитни консултанти, нито да подписва договор с тях. Тези дейности се прехвърлят изцяло онлайн. Ако сте много заети и работата ви не ви позволява да пътувате до определен офис, този вариант ще е вероятно най-удобен за вас.

Договорите, които се изготвят при кандидатстването за бързи кредите до заплата, включват и интервалите, в които е необходимо да плащате вноските си. Стойността им може да варира в зависимост от размера и вида на заема. Често пъти тези интервали са от порядъка на две седмици или месец и дори повече.

Можете да осъществите плащането си по вашия дълг по няколко начина, като информация за това и за много други ваши въпроси можете да получите в кол центровете, които повечето от тези институции имат. Не бива да се притеснявате да питате за клаузите по договора, защото тази информация е от голямо значение. Ако сте в положение, когато имате реална нужда от пари и сте осведомени за всички подробности по договора с фирмата кредитор, можете лесно да се възползвате от техните услуги. Все пак бъдете разумни в преценките си.

Трябват ви пари сега, а заплатата е още далече? Изтеглете бързи кредити до заплата, които ще посрещнат сегашните ви нужди.

Show Buttons
Hide Buttons