Бързи Кредити за 19-годишни

Бързи Кредити за 19-годишни

Ако сте навършили 19 години, може да кандидатствате за отпускането на бърз кредит. Компаниите, които предлагат бързи кредити в България, отпускат пари на работоспособни хора над 19 и под 75 годишна възраст.
За да използвате услугата и да получите бърз заем, трябва да бъдете гражданин на България, да имате банкова сметка в банка в България, да нямате неизпълнени задължения към кредитори, както и да не сте вписани в регистъра на длъжниците.
Ние сме проучили оферти на различни компании и сме установили, че в момента в България бързи кредити за над 19-годишни се отпускат от 3 фирми: Vivus.bg, Credissimo.bg CashBox.bg
Останалите компании са увеличили възрастовата граница и отпускат кредити на хора, които са навършили 20 (21; 25) години. Това се дължи на факта, че рискът при отпускане на бърз кредит е много висок, понеже за отпускането му не се изисква гаранция или допълнителни документи от работодателите.
 

Сравнение на Бързи Кредити за 19-годишни

Кредитор Рейтинг Безлихвен първи кредит Месечна вноска в % Максимален размер на кредита
10 от 10 table-tick 24-32% 1000 ЛВ
10 от 10 table-tick 38% 2000 ЛВ
10 от 10 35-50% 2000 ЛВ

 

Как можете да получите бърз кредит на 19-години?

Ние се запознахме с правилата и съставихме кратки инструкции, които ще ви помогнат да се изпълните необходимите стъпки, за да получите бърз кредит.

Така че за да получите кредит, трябва да кликнете на “Вземи пари”, след това да изберете желаните размер и срок за погасяване на кредита. В регистрационният формуляр попълнете необходимата информация. След като получите потвърждение, сумата по кредита ще бъде преведена по вашата банкова сметка в кратък срок. Времето на трансфер във вашата сметка зависи от работното време на кредитора, както и от необходимия период за междубанков превод, ако вашата банка не си сътрудничи с избрания кредитор.

Show Buttons
Hide Buttons