Бързи кредити онлайн с месечни вноски

Бързи кредити онлайн с месечни вноски
Онлайн кредитите са начин да получите пари в рамките на няколко часа. Това е чудесен начин да задоволите внезапно възникнала нужда, за която ви трябват средства незабавно. Бързите кредити онлайн с месечни вноски са предназначени за хора с редовни доходи, които са сигурни, че могат да ги изплатят в срок.

Защо бързи кредити?

Не случайно тези лесни кредити онлайн се наричат бързи. Не е необходимо да чакате с дни на опашка в банката с куп документи. Целият процес на кандидатстване може да се осъществи и в дома ви, като ще ви отнеме не повече от 5 минути да попълните необходимия формуляр и да го изпратите на избраната фирма – кредитор. Можете да очаквате одобрение и отпускане на желаната сума до 30 минути, след което можете да разполагате с тях по свое усмотрение.

Сравнение на Бързи Заеми

Кредитор Рейтинг Безлихвен първи кредит Месечна вноска в % Максимален размер на кредита Минимална възраст
10 от 10 table-tick 24-32% 1000 ЛВ 19 г.
10 от 10 20-36% 2000 ЛВ* 21 г.
10 от 10 table-tick 38% 2000 ЛВ* 18 г.
10 от 10 30-40% 2000 ЛВ* 25 г.
10 от 10 35-50% 2000 ЛВ* 18 г.

*Кредити за срок 3+ месеца
 

Пазете кредитния си рейтинг

Но бъдете разумни, теглете такъв кредит само, ако наистина се налага, тъй като бързината, с която се издава, си има цена. Лихвата при бързите кредити онлайн с месечни вноски е доста по-висока, отколкото при заемите, издавани в банките, заради високия риск, който частните кредитори поемат. Именно затова и глобите при забавяне на вноските са много големи и допълнително оскъпяват кредита. Освен това, всяко едно забавяне ще се отрази негативно на кредитния ви рейтинг, както и на евентуални бъдещи опити да теглите кредити. Затова обмислете внимателно дали рискът си заслужава и теглете само, когато сте убедени, че доходите ви са достатъчни да покрият всичките ви разходи заедно с месечните вноски по кредита.

Каква сума мога да изтегля?

Обикновено сумата, издавана при бързите кредити онлайн с месечни вноски, е в размер от 100 до 3000 лв. Срокът за погасяване ще зависи от размера на тегления кредит, но обикновено варира от 3 до 12 месеца и е съобразен с датата, на която получавате заплата.

Много от кредитните институции, които предлагат бързи кредити онлайн с месечни вноски, предоставят и безплатна финансова консултация, така че не се колебайте да се свържете с тях, за да обсъдите всички подробности преди сключване на договора. При изрядно погасяване на заема, ще натрупате точки в кредитния си рейтинг, което ще ви даде възможност в бъдеще да се възползвате от по-изгодни предложения за кредити.

 

Show Buttons
Hide Buttons