Бърз кредит без трудов договор

Бърз кредит без трудов договор Бърз кредит без трудов договор – Благодарение на онлайн кредитите, днес хората, които имат спешна нужда от пари, могат да ги получат в най-кратки срокове. Вече не се налага да губите дни наред в уреждане на банкови заеми, които изискват подписването на редица документи, доказващи постоянни доходи. Не се налага и да търсите поръчители, нито да залагате вещи, които многократно надхвърлят цената на заема, който вземате.
Фирми като Vivus, Ferratum, Credissimo, Credihelp и Cashbox предлагат днес бърз кредит без трудов договор в рамките на няколко минути от одобрението на молбата. Тези кредитори разбират, че дори и в момента да не се водите на трудов договор, вие можете да имате постоянен доход от друг източник, като наем, рента или др., който да ви позволи да върнете заетите пари в срок.

Сравнение на Бързи Заеми

Кредитор Рейтинг Безлихвен първи кредит Месечна вноска в % Максимален размер на кредита Минимална възраст
10 от 10 table-tick 24-32% 1000 ЛВ 19 г.
10 от 10 20-36% 2000 ЛВ* 21 г.
10 от 10 table-tick 38% 2000 ЛВ* 18 г.
10 от 10 30-40% 2000 ЛВ* 25 г.
10 от 10 35-50% 2000 ЛВ* 18 г.

*Кредити за срок 3+ месеца
 

Бързите кредити без трудов договор са предназначени да ви помогнат в критични моменти, когато ви трябват незабавно средства. Това може да е инцидент на пътя, при който са ви необходими спешно пари, които да платите на пътна помощ. Друг подобен случай може да е рязко влошено здраве и незабавна нужда от операция или плащането на по-големи от предвидените сметки за месеца. Възможно е дори да искате да закупите нещо на промоция, която ще изтече до дни, а да нямате на куп необходимите пари за това. Във всички тези случаи, онлайн кредитните компании могат да ви предоставят пари с краткосрочен погасителен план.

Разбира се, трябва да сте наясно, че лихвата на тези бързи кредити без трудов договор далеч надхвърля лихвата, която бихте имали при тегленето на потребителски кредит в банка. Това обаче е напълно разбираемо, като се вземе предвид завишеният риск, който тези заемодатели поемат. Те ви предоставят кредита без подписването на документи, без гаранции и посредници, следователно по-голямата лихва покрива този риск и евентуалните загуби.

За да сведат този риск до минимум, кредиторите ще проверят дали името ви фигурира в черния списък с длъжници, които не са изрядни във връщането на заемите си. Веднъж попаднали в този списък, вие практически нямате шанс да получите бързи пари от онлайн фирми за кредити.

Затова преди да теглите бърз кредит без трудов договор или друг заем от където и да било, внимателно преценете възможностите си за пълното му погасяване. Ако вече живеете на заеми, не би било разумно да влизате в още по-големи дългове, тъй като това ще усложни неимоверно много финансовото ви положение и вие ще се озовете в порочен кръг, от който трудно бихте могли да излезете.

 

Show Buttons
Hide Buttons