Блог

Кредити без обезпечение

Кредити без обезпечение

Кредити без обезпечение!

Планиали сте да направите някаква покупка, а не ви достигат малко пари? Търсите изгдни предложения, но не можете да изберете най-подходящото и най-точното? Ние имаме решение – бърз кредит, който може да бъде оформен в уюта на дома, единственото, което ви трябва, е достъп до интернет, както и активна банкова сметка. Бързите кредити са също заеми, но без да е нужно обезпечение и гаранции. Кредитите без обезпечение са достъпни при следните условия, срок на връщане и сума на кредита. Повечето компании за бързи кредити, например Vivus, предлагат заеми в размер до 1000 лв. Все пак има фирми, които предлагат суми до 2000 лева – Ferratum, Credissimo

Как да се получи кредит без обезпечение

Съвестваме ви да разгледате всички предложения, преди да вземете пари назаем. За твое удобство ние сме създали таблица за сравнение на компаниите за бързи кредити. Когато избереш от кой кредитор да вземеш кредит, натисни бутона “Вземи парите”. Тогава ще отидеш на началната страница на избраната фирма-кредитор, където ще трябва да избереш размера на кредита, както и периода на изплащане, а след това да се регистрираш на сайта на кредитора – това е много лесно – просто трябва да попълниш формуляра. След като експертите получат молбата ти, ще разгледат заявлението ти и ако решението е положително, средствата ще бъдат прехвърлени към банковата ти сметка в рамките на няколко минути.

Избери – първи кредит безплатно

Тъй като на пазара на бързото кредитиране има жестока конкуренция между фирмите, те се борят за потенциални клиенти, така че често на новите клиенти отпускат първи кредит безплатно – безлихвен кредит. Това означава, че за този кредит не е нужно да се плаща процентна лихва, нито комисионни. Все пак, ако искате да получите кредит от същия кредитор отново, ще трябва да платите лихвен процент.

Какви условия

За да се получите кредит, трябва да сте навършили 18 години, да имате активен телефонен номер и банкова сметка. Кредитите без обезпечение са достъпни, дори когато не сте трудоустроени, възможно е да имате други видове приходи, например обезщетение за безработен. Кредити без обезпечение и поръчители – това е най-бързият и най-удобен начин да получите необходимите парични средства в рамките на няколко минути, като всичко това може да бъде направено, докато си седите вкъщи или някъде другаде, където имате достъп до интернет. Препоръчваме ви да направите оценка на необходимостта от кредит и да се уверите, че ще бъдете в състояние да върнете кредита в срок.

Show Buttons
Hide Buttons