Кредити онлайн без доказване на доход

Кредити онлайн без доказване на доход Кредити онлайн без доказване на доход – Не са редки случаите, когато човек се озовава в безисходно положение, що се отнася до доходите и посрещането на ежедневните нужди. Такъв момент настъпва най-вече след скорошно съкращение от работа, тъй като хората са свикнали да разполагат с повече пари, да имат по-големи разходи и изведнъж ежемесечният поток доходи секва. За щастие, обаче, съществуват такива алтернативи на банковите кредити, като кредити онлайн без доказване на доход, които биха могли да ви измъкнат от моментното безпаричие.

Сравнение на Бързи Заеми

Кредитор Рейтинг Безлихвен първи кредит Месечна вноска в % Максимален размер на кредита Минимална възраст
10 от 10 table-tick 24-32% 1000 ЛВ 19 г.
10 от 10 20-36% 2000 ЛВ* 21 г.
10 от 10 table-tick 38% 2000 ЛВ* 18 г.
10 от 10 30-40% 2000 ЛВ* 25 г.
10 от 10 35-50% 2000 ЛВ* 18 г.

*Кредити за срок 3+ месеца
 

Защо кредитите онлайн без доказване на доход са по-добрата алтернатива на банковите кредити?
Разбира се и двата вида кредити имат своите минуси и плюсове, но кредитите онлайн без доказване на доход имат някои предимства, които си заслужава да се разгледат.

• Както се подразбира от самото им име, не е необходимо да попълвате куп документи, доказващи редовен доход при взимането на този вид кредит. Това ви спестява множество административни главоболия и поне една седмица време. Нещо повече, ако в момента не сте на редовен трудов договор, имате възможност да се възползвате от този кредит. Кредиторите са наясно, че дори и да не сте на редовна работа, вие можете да получавате доходи от наеми, обещетение от борсата, рента и други, с които да сте в състояние да върнете дълга си навреме.

• Можете да вземете такъв кредит, без да чакате по опашки в банките. Всъщност можете да получите тези пари без дори да излизате от дома си, като просто пратите молба до някой от онлайн кредиторите като Ferratum,Vivus, Credihelp, Credissimo или Cashbox, които ще я разгледат до минути. Ако името ви не е вписано в списъка с лоши длъжници, ще получите парите си по банковата си сметка до минути.

• Повечето онлайн кредитори предлагат на новите си клиенти първи безлихвен кредит, което означава, че връщате същата сума, която сте взели от тях, без те да получат никаква печалба. Това е невероятна възможност да изтеглите пари в момент, когато наистина ви трябват по спешност, без да плащате каквато и да било лихва върху тях. Единственото условие е да вървенете сумата в срок, иначе ще ви бъдат начислени големи лихви.

Разбира се, кредитите онлайн без доказване на доход имат и някои минуси, като например големите лихви, които са значително по-високи, отколкото при заемите, които банките отпускат. Но това си има своето логично обяснение – завишеният риск, който онлайн кредиторите поемат. И все пак, бъдете разумни при взимането на кредити и планирайте внимателно възможностите ви за връщането им!

 

Show Buttons
Hide Buttons