Първи кредит без лихва

Първи кредит без лихва
Много фирмите за бързо кредитиране предлагат първи кредит без лихва на своите клиенти. В случай, че ви трябват средства и можете да ги възстановите в кратък срок, имате възможност да се възползвате от тази оферта. Може да ви звучи нереално в условията на разрастващата се пазарна икономика, но ако върнете сумата в срок, няма да платите повече от това, което сте получили.
Сумата, която се предлага за първи кредит без лихва варира в зависимост от фирмата кредитор и може да стигне до 1500 лв. Промоционалният период или срокът за погасяване на заема, който няма никакво оскъпяване или лихва, е по-кратък в сравнение с по-дългосрочните услуги в сферата и е от 2 седмици до 40 дни. За този период няма да ви бъде начислена никаква лихва.
 

Сравнение на Бързи Заеми | Първи кредит без лихва

Кредитор Рейтинг Безлихвен първи кредит Месечна вноска в % Максимален размер на кредита Минимална възраст
10 от 10 table-tick 24-32% 1000 ЛВ 19 г.
10 от 10 table-tick 38% 2000 ЛВ* 18 г.

*Кредити за срок 3+ месеца
 

Обикновено кредитните институции, които практикуват бързо кредитиране, имат по-високи лихвени проценти, поради преференциалните условия за получаването на парите. Ако обаче се възползвате от промоцията за първи кредит без лихва, може да задоволите нуждата си от непредвидените разходи преди края на месеца.
Всяка фирма, която предлага бързо кредитиране, може да отговори на въпросите ви по телефона. Ако искате да се осведомите относно условията за предлагането на първи кредит без лихва, може да го направите веднага директно при някой кредитен консултант. Разумно би било, ако желаете да ползвате безлихвен бърз кредит, да не се предоверявате, но внимателно да прегледате договора и да получите всяка необходима информация за избягване на бъдещи недоразумения. Това е важно, тъй като фирмите, който предлагат промоцията може да имат различни изисквания към потребителите, желаещи да ползват услугата.

Когато се насочите към определена кредитна фирма, за да кандидатствате за кредитната услуга, имайте предвид, че повечето от тях предлагат продуктите си онлайн. Трябва да попълните онлайн формуляр за кандидатстване, за да имате право на тази услуга. Отговорът може да получите в рамките на половин час, но много често фирмите ще ви уведомят за решението си преди да са изтекли и 15 минути.

Първи кредит без лихва може да получите не само, ако това е първия ви контакт с кредитната институция, но и ако сте ползвали няколко кредита и сте били коректен платец.

Show Buttons
Hide Buttons