Cashbox.bg – Бързи кредити онлайн до 5000 лева!

CashboxCashbox.bg е сравнително нов кредитор, който гарантира удобство при ползването на услугите им. Кредитите се издават бързи, тъй като в процеса е ангажиран динамичен и целеустремен екип от млади специалисти.
От кредитните услуги на фирмата могат да се възползват хора с постоянен доход и осигуровки, както и с добър кредитен рейтинг. За да кандидатствате за определен кредит, трябва да се регистрирате на сайта https://www.cashbox.bg и да попълните онлайн формуляр.

  • Получете пари в рамките на 10-30 минути;
  • Безплатна консултация и бърз отговор през работно време на всеки въпрос, който ви тревожи;
  • Кредит в размер от 500 до 2500 лева;
  • Кредитът може да се отпусне на хора от 18 до 85 години;
  • Такса за регистрация – 0 лв.
btn-sanemt-big

Какво получавате, ако ползвате услугите на CashBox:

• Безплатна консултация и бърз отговор през работно време на всеки въпрос, който ви тревожи.
• Можете сами да изберете необходимата сума, която да изтеглите, както и периода на погасяване.
• Лоялните клиенти ползват отстъпки.
• Екологично решение – онлайн договорите не изискват изразходване на голямо количество хартия, което съдейства за опазване на околната среда.
• Ще работите с иновативни инструменти, като онлайн подпис, следене на баланса по кредита и др.

За да получите бърз кредит от CashBox, натиснете бутона “Вземи пари.” Кредит от CashBox.bg можете да получите само в случай, че сте постоянно пребиваващ в България и сте навършили 18, но все още не сте достигнали 85-годишна възраст. Също така, не бива да имате просрочени плащания по други задължения. Трябва да имате постоянни доходи. Трябва да имате сметка в една от банките в България, както и активна е-мейл и мобилна телефонна връзка.

стъпка

Регистрирай се

стъпка

Кандидатствай за кредит

стъпка

Парите ще бъдат
отпуснати в рамките
на няколко минути!

Процес на получаване на кредита:

За да получите бърз кредит от CashBox, трябва да натиснете прозореца “Вземи пари”, след което да изберете размера на кредита и периода на погасяване. След това се регистрирайте в сайта, като попълване на формуляра само за няколко минути. Подайте искане за кредит, и след потвърждението, парите ще бъдат в сметката ви.

CashBox.bg работи от понеделник до петък, с работно време от 9 сутринта, а кредити се отпускат до 18:00. Кредит от CashBox.bg могат да получат хора на възраст 18 до 85 години, без гаранция и поръчителство, което е основната причина за бързото разглежданена заявките и прехвърлянето на парите, тъй като не е необходимо подаване или издаване на документи. В този случай е достатъчно да имате мобилен телефон и банкова сметка в Бългрия. Парите ще бъдат отпуснати в рамките на няколко минути.

btn-sanemt-big

КАКВИ СА ИЗИСКВАНИЯТА?

Kритериите най-голяма тежест са: – Добра кредитна история; – Осигурителен доход; – Социални и здравни осигуровки в НОИ; – Възраст 18+, валидна лична карта и лична банкова сметка

ТРЯБВА ЛИ ДА ИМАМ ПОРЪЧИТЕЛ?

С последните промени в Закона за потребителския кредит от 2014 г., законодателят въведе ограничение на максималния годишен лихвен процент. Това налага промени в политиката на фирмата (а и на целия сектор) по отношение на обезпечеността на кредитите. С оглед на рязко намалените лихвени нива по заемите на CashBox след 17.07.2014 се въвежда и изискването за осигуряване на поръчител.

КАК ДА РАЗБЕРА ДАЛИ СЪМ ОДОБРЕН?

Решението ще получиш по е-мейл и SMS на твоя мобилен номер.

ИМА ЛИ ДОПЪЛНИТЕЛНИ РАЗХОДИ И ТАКСИ?

Освен предвидените в договора неустойки за евентуално неизпълнение на задължението за заплащане на погасителни вноски или други договорни задължения, други разходи не са дължими.

МОГА ЛИ ДА ИЗПЛАТЯ ЗАЕМА СИ ПРЕДСРОЧНО?

Можеш да погасиш заема си предсрочно по всяко време, като не дължиш никакви допълнителни такси или неустойки за това.
Фирмата ще разгледа молбата ви и щом я одобри, ще изпрати на акаунта ви необходимата информация във вид на Договор за заем и Общи условия, с които следва да се запознаете преди сключването на договора. Важно условие е посочването на поръчител до 24 часа след момента на подписване на договора за кредит. Поръчителят трябва да покрива всички необходими изисквания на компанията.
Кредитоспособността бива оценявана по специална точкова система, състояща се от критерии, най-важните след които са:

  • Добър кредитен рейтинг;
  • Осигурителният доход на кредитополучателя трябва да е по-висок от сумата, която той желае да изтегли;
  • Потребителят трябва коректно да е заплатил всички здравни и социални осигуровки в НОИ;
  • Да е навършил пълнолетие;
  • Да предостави информация от лична карта и да има банкова сметка;

Два са основните продукта на CashBox, от които можете да се възползвате:
• CashBox Бизнес се отпуска на юридически лица в размер между 1000 и 5000 лв за период до 1 година.
• CashBox е предназначен за частни лица и отпусканата сума е между 500 и 2500 лв за период до 1,5 година.

Екипът на CashBox е отворен за всякакви въпроси през делничните дни и с радост ще ви предостави интересуващата ви информация.

btn-sanemt-big

Свързани услуги

На пазара на бързи заеми има няколко алтернативни предложения, например Vivus, Ferratum, Credissimo – тези компании предлагат различни условия за кредит. За Ваше удобство, ние сме създали сравнителна таблица за бързи кредити, в която са обобщени всички най-популярни и изгодни фирми-кредитори. Преценете кой от кредиторите е най-подходящ за Вас и натиснете бутона (Вземи пари).

Show Buttons
Hide Buttons