CrediHelp.bg – Бърз кредит онлайн от Креди Хелп!

CrediHelpCrediHelp.bg е създадена през 2010 г. като небанкова институция, която предоставя на българските потребители бързи кредити на суми от 100 до 2000 лв. Имате възможност да кандидатствате за кредити във фирмата по няколко начина – с помощта на кредитен консултант, в офис или онлайн. Парите ще получите в брой или преведени на банковата ви сметка.
Кандидатстването онлайн е изключително лесно и бързо. Просто попълвате формуляр с необходимите лични данни, подписвате договора и получавате одобрението за броени минути. В случай, че кандидатствате чрез кредитен консултант, ще получите потвърждение в рамките на 24 часа.

btn-sanemt-big
  • Без да ставаш от компютъра;
  • Одобрение за 20 минути;
  • Кредит в размер от 100 до 2000 лева;
  • Кредитът може да се отпусне на хора от 25 до 70 години;
  • Такса за регистрация – 0 лв.

За да получите бърз кредит от CrediHelp, натиснете бутона “Вземи пари.” Кредит от CrediHelp.bg можете да получите само в случай, че сте постоянно пребиваващ в България и сте навършили 25, но все още не сте достигнали 70-годишна възраст. Също така, не бива да имате просрочени плащания по други задължения. Трябва да имате постоянни доходи. Трябва да имате сметка в една от банките в България, както и активна мобилна телефонна връзка.

стъпка

Регистрирай се

стъпка

Кандидатствай за кредит

стъпка

Парите ще бъдат
отпуснати в рамките
на няколко минути!

btn-sanemt-big

Финансовите продукти на Credihelp са няколко вида и включват.

• Потребителски кредит – за период от 3 до 11 месеца, а теглената сума може да е от 100 до 2000 лв. Всички транзакции, включително и погасяването, се осъществяват по банков път.
• Бърз кредит до заплата – особеност при този кредит е еднократната погасителна вноска, която трябва да се реализира в срок от 1 месец след тегленето на заема. Отпусканата сума е от 100 до 399 лв. В случай на удължаване на погасителния срок, потребителят следва да заплати допълнителна такса.
• CrediHelp Overdraft е вид потребителски кредит отново с еднократна погасителна вноска. Сумата е 100 до 400 лв, а периодът за погасяване – до 1 месец. При невъзможност за връщане на заема на време, таксите и лихвите се увеличават.
• CrediHelp пенсионер е кредитна услуга за хора, пенсионирани по ТЕЛК или по стаж и възраст, като отпусканата сума варира от 150 до 1500 лв. Погасяването на този дълг се осъществява на месечни вноски.
• CrediHelp Speedy и CrediHelp Special са така наречените кредити без доказване на доходи, които се отпускат на лица, които имат или нямат трудов договор.
• CrediHelp VIP и CrediHelp Advance се погасяват на двумесечни вноски, като CrediHelp VIP е специален кредит, който се предоставя на редовните клиенти.

Процес на получаване на кредита:

За да получите бърз кредит от CrediHelp, трябва да натиснете прозореца “Вземи пари”, след което да изберете размера на кредита и периода на погасяване. След това се регистрирайте в сайта, като попълване на формуляра само за няколко минути. Подайте искане за кредит, и след потвърждението, парите ще бъдат в сметката ви.

За да изтеглите кредит от Креди Хелп, е необходимо да отговаряте на следните няколко изисквания:

  • Трябва да сте на възраст между 25 и 70 години.
  • Да имате българско гражданство.
  • Ако кандидатствате за онлайн кредит ще получите отговор до 20 минути. Ако предпочитате да кандидатствате чрез Кредитен Консултант, отговорът ще ни отнеме до 12 часа.
  • Възможно е да се откажете от договора си за кредита в 14-дневен срок.

CrediHelp.bg работи от понеделник до петък, с работно време от 9:00 сутринта, а кредити се отпускат до 17:30. Кредит от CrediHelp.bg могат да получат хора на възраст 25 до 70 години, без гаранция и поръчителство, което е основната причина за бързото разглежданена заявките и прехвърлянето на парите, тъй като не е необходимо подаване или издаване на документи. В този случай е достатъчно да имате мобилен телефон и банкова сметка в Бългрия. Парите ще бъдат отпуснати в рамките на няколко минути.

btn-sanemt-big

Какво представлява услугата Бърз кредит?

С КредиХелп можеш да заявиш допълнителна услуга за приоритетно разглеждане на твоята кандидатура. Кандидатствай за одобрение и вземи парите си до няколко минути!

Има ли поръчител по кредита ми?

Не, ние не изискваме поръчителство.

А трябва ли ми гаранция?

Не, ние не изискваме предоставяне на никакви гаранции.

Какви са изискванията, за да получа кредит от КредиХелп?

За да получиш кредит от CrediHelp е необходимо: 1) да си български гражданин на възраст над 25 години, 2)Редовни доходи, 3) Чиста кредитна история, 4) Лична карта, банкова сметка, мобилен телефон

Свързани услуги

На пазара на бързи заеми има няколко алтернативни предложения, например Vivus, CashBox, Ferratum, Credissimo – тези компании предлагат различни условия за кредит. За Ваше удобство, ние сме създали сравнителна таблица за бързи кредити, в която са обобщени всички най-популярни и изгодни фирми-кредитори. Преценете кой от кредиторите е най-подходящ за Вас и натиснете бутона (Вземи пари).

btn-sanemt-big
Show Buttons
Hide Buttons