Ferratum.bg – Бързи Кредити Онлайн от Фератум!

FerratumFerratum.bg Водещ международен кредитор, познат в редица страни по целия свят, Фератум има и филиал в България, който предлага онлайн бързи кредити. В държави като Испания, Швеция, Латвия, Ритва, Финландия, Словакия, Сингапур, Нова Зеландия и други, Фератум си е спечелил име на коректен и надежден партньор, който предлага прозрачни условия, без каквито и да било скрити такси.

btn-sanemt-big
  • Получете пари в рамките на 15 минути;
  • Кредит в размер от 400 до 2000 лева;
  • Кредитът може да се отпусне на хора от 21 до 70 години;
  • Такса за регистрация – 0 лв.

За да получите бърз кредит от Ferratum, натиснете бутона “Вземи пари.” Кредит от Ferratum.bg можете да получите само в случай, че сте постоянно пребиваващ в България и сте навършили 21, но все още не сте достигнали 70-годишна възраст. Също така, не бива да имате просрочени плащания по други задължения. Трябва да имате постоянни доходи. Трябва да имате сметка в една от банките в България, както и активна мобилна телефонна връзка.

стъпка

Регистрирай се

стъпка

Кандидатствай за кредит

стъпка

Парите ще бъдат
отпуснати в рамките
на няколко минути!

btn-sanemt-big

• Изберете сумата, която бихте искали да ви отпуснат във вид на кредит и натиснете бутона за кандидатстване.
• Ще ви пренасочат към страница, в която да изберете предпочитания продукт – дали това ще е заем до заплата или кредит на вноски с право за теглене на по-голяма сума с по-продължителен период на погасяване, това зависи от нуждите и възможностите ви.
• Попълнете заявката, като въведете необходимите данни (заедно с копие на личната карта) и я изпратете за одобрение.
• Следва кратка проверка от страна на екипа на Фератум. Те ще проверят кредитната ви история и посочените данни и ще изпратят на мобилния ви номер SMS с решението им. Ако заявката ви е одобрена, ще получите и подробни инструкции как да я завършите.
• Необходимо е да посочите както лице за контакт, така и поръчител, който да отговаря на условията на фирмата.

Процес на получаване на кредита:

За да получите бърз кредит от Ferratum, трябва да натиснете прозореца “Вземи пари”, след което да изберете размера на кредита и периода на погасяване. След това се регистрирайте в сайта, като попълване на формуляра само за няколко минути. Подайте искане за кредит, и след потвърждението, парите ще бъдат в сметката ви.

За да изтеглите кредит от Ferratum, е необходимо да отговаряте на следните няколко изисквания:

  • Възрастова граница – от 21 до 70 години
  • Да имате българско гражданство.
  • Постоянна адресна регистрация.
  • Редовни доходи.
  • Чиста кредитна история.
  • Лична карта, банкова сметка, мобилен телефон.

Ferratum.bg работи от понеделник до петък, с работно време от 8:30 сутринта, а кредити се отпускат до 19:30; Събота-Неделя от 10:00 до 18:00 часа. Кредит от Ferratum.bg могат да получат хора на възраст 21 до 70 години, без гаранция и поръчителство, което е основната причина за бързото разглежданена заявките и прехвърлянето на парите, тъй като не е необходимо подаване или издаване на документи. В този случай е достатъчно да имате мобилен телефон и банкова сметка в Бългрия. Парите ще бъдат отпуснати в рамките на няколко минути.

btn-sanemt-big

Какво представлява услугата Бърз кредит?

С Фератум можеш да заявиш допълнителна услуга за приоритетно разглеждане на твоята кандидатура. Кандидатствай за одобрение и вземи парите си до 15 минути!

Има ли поръчител по кредита ми?

Не, ние не изискваме поръчителство.

А трябва ли ми гаранция?

Не, ние не изискваме предоставяне на никакви гаранции.

Какви са изискванията, за да получа кредит от Фератум?

За да получиш кредит от Фератум е необходимо: 1) да си български гражданин на възраст над 21 години, 2)Редовни доходи, 3) Чиста кредитна история, 4) Лична карта, банкова сметка, мобилен телефон

Свързани услуги

На пазара на бързи заеми има няколко алтернативни предложения, например Vivus, CashBox, Credissimo – тези компании предлагат различни условия за кредит. За Ваше удобство, ние сме създали сравнителна таблица за бързи кредити, в която са обобщени всички най-популярни и изгодни фирми-кредитори. Преценете кой от кредиторите е най-подходящ за Вас и натиснете бутона (Вземи пари).

btn-sanemt-big
Show Buttons
Hide Buttons