Vivus.bg – само 15 минути и парите ще са в сметката ти!

VivusVivus.bg Група “4Finance” – надеждна марка, добре позната по целия свят. От 2005 г. група “4Finance” предлага на клиентите напълно иновативен продукт, бързи интернет кредити, които включват получаването на кредита възможно най-скоро. Можете да получите онлайн кредит по всяко време, 24/7, но молбите за кредит се обработват в работно време.
Лесна регистрация, бързо потвърждение, удобно и отлично обслужване. Група “4Finance” вече е отпуснала повече от 8,5 милиона кредита в цял свят, над 700 милиона евро в 14 държави – България, Грузия, Латвия, Литва, Полша, Финландия, Швеция, Дания, Испания, Великобритания, Русия, САЩ, Канада, Чехия и Естония.

btn-sanemt-big
  • Първи кредит безплатно;
  • Получете пари в рамките на 15 минути;
  • Кредит в размер от 50 до 1000 лева;
  • Кредитът може да се отпусне на хора от 19 до 65 години;
  • Такса за регистрация – 0 лв.

За да получите бърз кредит от Vivus, натиснете бутона “Вземи пари.” Кредит от Vivus.bg можете да получите само в случай, че сте постоянно пребиваващ в България и сте навършили 19, но все още не сте достигнали 65-годишна възраст. Също така, не бива да имате просрочени плащания по други задължения. Трябва да имате постоянни доходи. Трябва да имате сметка в една от банките в България, както и активна мобилна телефонна връзка.

стъпка

Регистрирай се

стъпка

Кандидатствай за кредит

стъпка

Парите ще бъдат
отпуснати в рамките
на няколко минути!

btn-sanemt-big

• Безлихвен първи кредит. Ако ви трябва кратковременен неголям заем, Visus е насреща с безплатен първи заем, който е в размер до 350 лв и за период до 1 месец. Ако върнете сумата в срок, няма да пращате никакви такси или лихви.
• Не са ви необходими поръчители или гаранции, за да теглите заем от Vivus.
• Клиентът може сам да определи сумата, която да изтегли, както и срока за погасяване.
• Можете да се възползвате от безплатните консултации, на които ще ви предложат индивидуален план, който да отговаря на вашите нужди.
• Условията по кредита са прозрачни, без скрити точки или неясни изисквания.
• Защитата на личните ви данни е гарантирана, защото Vivus е член на Комисията за защита на личните данни.
• Имате онлайн достъп до услугата чрез попълване на онлайн формуляр.
• Скоростно одобрение и превеждане на парите по Изипей или на банкова сметка.

Процес на получаване на кредита:

За да получите бърз кредит от Vivus, трябва да натиснете прозореца “Вземи пари”, след което да изберете размера на кредита и периода на погасяване. След това се регистрирайте в сайта, като попълване на формуляра само за няколко минути. Подайте искане за кредит, и след потвърждението, парите ще бъдат в сметката ви.

За да изтеглите кредит от Vivus, е необходимо да отговаряте на следните няколко изисквания:

  • Долната възрастова граница за получаване на кредит от Vivus е 19 години.
  • Да имате българско гражданство.
  • Необходимо е да впишете във формуляра цялата задължителна информация.
  • Има минимални изисквания за тегленето на кредит, които трябва да покриете, за да получите одобрение.

Vivus.bg работи от понеделник до петък, с работно време от 8 сутринта, а кредити се отпускат до 20:00; Събота-Неделя от 10:00 до 17:00 часа. Кредит от Vivus.bg могат да получат хора на възраст 19 до 65 години, без гаранция и поръчителство, което е основната причина за бързото разглежданена заявките и прехвърлянето на парите, тъй като не е необходимо подаване или издаване на документи. В този случай е достатъчно да имате мобилен телефон и банкова сметка в Бългрия. Парите ще бъдат отпуснати в рамките на няколко минути.

btn-sanemt-big

Какво представлява услугата Бърз кредит?

С Vivus можеш да заявиш допълнителна услуга за приоритетно разглеждане на твоята кандидатура. Кандидатствай за одобрение и вземи парите си до 15 минути!

Наистина ли първият кредит е безплатен?

Да, първият кредит е напълно безплатен. Връщаш точно толкова, колкото си получил, без допълнителни такси и без поръчители.

Има ли поръчител по кредита ми?

Не, ние не изискваме поръчителство.

А трябва ли ми гаранция?

Не, ние не изискваме предоставяне на никакви гаранции.

Какви са изискванията, за да получа кредит от Vivus?

За да получиш кредит от Vivus е необходимо: 1) да си български гражданин на възраст над 19 години, 2)да предоставиш цялата необходима информация, 3) посочена в нашата онлайн форма за кандидатстване
да покриваш минималните кредитни изисквания

Свързани услуги

На пазара на бързи заеми има няколко алтернативни предложения, например Ferratum, Credissimo – тези компании предлагат различни условия за кредит. За Ваше удобство, ние сме създали сравнителна таблица за бързи кредити, в която са обобщени всички най-популярни и изгодни фирми-кредитори. Преценете кой от кредиторите е най-подходящ за Вас и натиснете бутона (Вземи пари).

btn-sanemt-big
Show Buttons
Hide Buttons